Sunnuntai 13.01.2019

Helmihieronta 16.00-18.00

Koulutuksessa voit oppia eksklusiivisia tekniikoita, jotka olivat vain keisarillisten ihmisten saatavilla. Koulutus on tarkoitettu naisille, jotka haluavat tuoda liittoonsa ripauksen luksusta ja eksklusiivisuutta. Ohjelma on suunniteltu niin, että jopa lyhytaikaisen koulutuksen jälkeen sinä pystyt tekemään helmihierontaa taitavasti ja taidokkaasti.

Ilmoittautua

Salaiset synnit 18.30-20.30

Verkainen, hellävarainen tahti antaa aikaa ja laatua erogeenisten vyöhykkeiden huolelliselle stimulaatiolle. ”Silkkipyörre”, ”Kuninkan rakastajatar”, ”Taikahuilu”, ”Mansikkamousse” ja monet muut tekniikat paljastavat rakkaasi olemuksessa sen osan, joka kykenee epätavalliseen aistillisuuteen.

Ilmoittautua

Maanantai 14.01.2019

17 Sävyä punaista: fellaation kuumat tekniikkaat ja variatiot 08.30-10.30

Koulutuksessa opit: Herkullisia ja  ihastuttavia kuuman suuseksin salaisuuksia, joita hallitsevat vain hienostuneet viettelijättäret! Kuinka kiihottaa miehesi ja viedä hänet kirkkaaseen ja voimakkaaseen orgasmiin! Miten kiihottaa miehesi muutamassa sekunnissa ja saada itsekin iloa prosessista! Kuinka ​​herättää myrskyinen romantiikka miehesi kanssa uudestaan ​​ja uudestaan!

Ilmoittautua

Rakkauden Sonatti 11.00-13.00

Tämä koulutus  sisältää kauneimmat sukupuolielinten hierontatekniikat. Kumppanisi ei vain saa fyysisiä tuntemuksia, vaan myös esteettistä iloa sinun käsiesi rituaalisesta tanssista. Käyttämällä näitä tekniikoita voit antaa rakkaallesi mahdollisimman suuren onnen ja myös kehittää hänen seksuaalista energiaansa, joka edesauttaa hänen itsetuntemustaan ​​ja hyvinvointiaan.

Ilmoittautua

Voit ilmoittautua myös chat-napin kautta