Muinaisista ajoista alkaen hieronta katsotaan parhaaksi keinoksi rentoutua ja parantaa fyysistä terveyttä. Se auttaa pitämään sielun ja kehon sopusoinnussa toistensa kanssa.

Helmi on hienostuneisuuden kivi.

Genitaalihieronta helmillä on yksi vanhimmista tekniikoista, joita japanilainen kulttuuri on antanut meille.

Hierontaprosessilla on kokonaisvaikutus energiapisteisiin, mikä parantaa mikroverenkiertoa ja lymfakiertoa sekä lisäksi stimuloi ihon reseptoreita.

Helmihieronta on Lingamin harmonisoivan energiahieronnan täydentävä vaihe.

Koulutuksessa voit oppia eksklusiivisia tekniikoita, jotka olivat vain keisarillisten ihmisten saatavilla. Japanin empressit käyttivät tätä hierontaa.

Koulutus on tarkoitettu naisille, jotka haluavat tuoda liittoonsa ripauksen luksusta ja eksklusiivisuutta.

Ohjelma on suunniteltu niin, että jopa lyhytaikaisen koulutuksen jälkeen sinä pystyt tekemään helmihierontaa taitavasti ja taidokkaasti.

Miehesi tuntee itsensä keisariksi ja sinä olet hänen keisarinnansa, koska loppujen lopuksi keisarin vieressä voi olla vain keisarinna.

Ohjelma on jaettu useaan vaiheeseen.
1. Teoria: filosofia (suhtautuminen Lingamiin), sukupuolielinten hieronnan tavoitteet ja säännöt.
2. Hankittua tietoa harjoittelään realistisella simulaattorilla.
Suurin osa oppitunnista on käytäntöä opettetun materiaalin parempaa hallitsemista ja vahvistamista varten.

Tietty opetustekniikka antaa sinulle mahdollisuuden omaksua täysin käytännön taitoja, tuntea itsekin miltä helmihieronnan aikana tuntuu miehelle. Otetaan huomioon mahdolliset virheet sekä painovoima, liikkumisnopeus ja kuten sanonta kuuluu ”harjoitus tekee mestarin”…

Jo illalla heti kurssin jälkeen voitte aloittaa helmihieronnan soveltamisen rakkaan miehesi kanssa.

Haluatko olla ”erikoisempi kun kaikki muut”? Haluatko oppia intiimin hieronnan kauniin kiehtovan tekniikan? Tule sitten ”Helmihieronta”-kurssille ja jo seuraavana päivänä sinulla on mahdollisuus kokea miten tyytyväinen mies voi sinut yllätää.

Kurssin kesto on 2 tuntia.