Lingam hieronta ja fellaation taidon kurssit

Fellaatio (suuseksi)

17 sävyä punaista: fellaation kuumat tekniikat ja variaatiot.
Vain koulutuksessamme hallitset ainutlaatuisia herkullisia ja ihastuttavia kuuman suuseksin salaisuuksia, joita hallitsevat vain hienostuneet viettelijättäret!
Lisää

 

Salaiset synnit: aistillinen fellaatio.
Tämän koulutuksen tekniikat keskittyvät tuottamaan miehelle kaksi tilaa samanaikaisesti: täydellinen rentoutuminen ja kiihottuminen.
Lisää

 

 

Intohimon lähde : TOP-8 fellaation tekniikat

Jos olet jo oppinut paljon hyvästä fellaatiosta, ”Intohimon lähde” ​​auttaa sinua täydentämään arsenaalia uudella mielenkiintoisella tekniikalla ja monipuolistamaan intiimiä elämää. Ekslusiiviset fellaation tekniikat hämmästyttävät ja yllättäävät jopa kokeneimpia hienostuneita miehiä. Tekniikoissa on myös  niitä, jotka luovat miehelle illuusion useiden naisten läsnäolosta samanaikaisesti: nämä tekniikat ovat otettu haaremi-käytännöistä. Koulutus myös paljastaa salaisuuden, jota geishat käyttävät samurainsa suulliseen viettelyyn.
Lisää

                                                                     
The Royal Blowjob: tekniikka ”syväkurkku”

Syväkurkku” –tekniikka on nimeltään ”Fellaatio kuninkaallisella tavalla”.Tämä on sellainen haave, josta mies tunteeitsensä kuninkaaksi.

Lisää

 

Lingam massage

 

Helmihieronta
Lingam hieronta.Haluatko olla ”erikoisempi kun kaikki muut”? Haluatko oppia intiimin hieronnan kauniin kiehtovan tekniikan? Menetelmien hellyys antaa kumppanisi kokea uusia tunteita.Käyttämällä näitä tekniikoita voit antaa rakkaallesi mahdollisimman suuren onnen ja myös kehittää hänen seksuaalista energiaansa, joka edesauttaa hänen itsetuntemustaan ​​ja hyvinvointiaan.
Lisää

 

Rakkauden verkot: ankkurointitekniikat.

Lingam hieronta.”Ankkurointi” tarkoittaa, että hallitsemalla näitä tekniikoita, nainen voi pysya ainoana rakastajalleen, joka ajatella vain häntä.
Lisää

 

Taitava viettelijä:kivesten ja G-pisteen hieronta

Lingam hieronta. Koskettaminen on kahden rakastavan ihmisen erityiskieli, joka on ymmärrettävää vain heille. Anna miehelle uusi tunne!
Lisää

 

 

Lingam hieronta ja  fellaation taidon kurssit auttavaat sinulle tutustumaan miesten hyvinvoinnin saloihin ja opettelemaan taito, josta on hyötyä parisuhteelle!

Tule mukaan – yksin tai kaveriporukassa! Saat ukkokullallesikin sekä synttäri- että joululahjan yhdessä paketissa!