Miksi?

Viimeaikaiset seksologien tutkimukset ovat osoittaneet, että aivojen alue, joka on vastuussa seksuaalisesta käyttäytymisestä, ohjaa rakkauden tunnetta.Tämä tarkoittaa sitä, että voitte taas uudestaan ja uudestaan ​​kokea myrskyisen romanssin rakkaan miehesi kanssa, niin kuin se oli aivan suhteen alussa! On vain tarpeen käynnistää uudelleen intohimo, joka ei enää koskaan sammu.

”Olen jo tosi hyvä sängyssä” Sittenhän tämä on ihan sinulle tehty juttu! Uusia tekniikoita kokeiltavaksi ja nautittavaksi!

 ”En minä mitään osaa” No kohta osaat! Kurssilla saat aimoannoksen lisäosaamista ja vinkkejä.

 ”Ei minun tarvitse mitään oppia” Ei toki, muttei se ojaankaan kaada. Kurssin jälkeen saatat ajatella seksistä uudella tavalla, ja miehesi leuan loksahdus voi johtaa suhteennekin ihan uudelle tasolle.

”Seksielämämme on jo täydellistä” Aivan mahtavaa! Monella suhteen alkuvaiheen jälkeen makuuhuoneessa vähän viilenee, ja eri elämänvaiheet tuovat haasteita seksielämään. Intohimoa ruokkimalla ja uutta vipinää tuomalla karikoilta voi välttyä myös jatkossa.

 ”Olen sinkku” Eli unelmiesi prinssi odottelee vielä ensitapaamistanne. Eiköhän kaadeta häneltä jalat alta saman tien, että ei enää kauemmas ratsastele!

”Olen ujo…” Ei syytä huoleen! Kursseilla ilmapiiri on rento ja mukava, opetus tapahtuu pienryhmissä ja mitään ei paljastella. Saat uutta varmuutta myös näiden asioiden suhteen.

Milloin?

Tulevistä koulutuksista minä ilmoitan etukäteen Instagramissa, Facebookissa ja nettisivulla.Paikat varataan etukäteen. Jos haluat henkilökohtainen koulutus, ota yhteyttä ja varaa juuri sinulla sopiva aika. Sama juttu, jo te olette valmis ryhmä.

Aukioloajat?

Sopimuksen mukaan.

Ale?

Kyllä. Etenkin, jos te olette valmis ryhmä.

Mitä mukaan?

Harjoitukset ovat lattialla(joogamatolla). Ota mukana mukavat vaatteet, villasukat, kynä ja vihko. Aika paljon pitää kirjoittaa, että kaikki tiedot nopeammin jäävät päähän.

Haluatko tavata?

Jos sinulla on jotain kysyttäva ja haluat tavata minut, ota yhteyttä, sovitaan aika ja minä vastaan kaikkiin sinun kysymyksiin.